Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Eki 05, 2020 - Ara 23, 2020

GÜNCEL | CEEE/EÇEM 10(+) Yıl Kitabı Yayında!

CEEE/EÇEM 10(+) Yıl Kitabı Yayında!

Özyeğin Üniversitesi’nin ilk araştırma ve uygulama Merkezi olan Enerji, Çevre ve Ekonomi Merkezi (CEEE/EÇEM) olarak geride bıraktığımız onbir yılda yaptıklarımızı sizlere anlatmaya çalıştığımız kitapçığımızın ilk versiyonunu yayınladık.

Bu kitapçıkta 2009 yılından bu yana, EÇEM araştırmacılarının hem bireysel olarak hem de takım olarak bilime ve topluma katkı sağlamak amacıyla neler yaptıklarını, araştırma, uygulama ve yaygın etki açısından yenilikçi ve bütünsel çalışmalarıyla ne gibi sonuçlara ve başarılara ulaştıklarını anlattık. 

Nano’dan Giga’ya Araştırmalar ve Uygulamalar adını verdiğimiz kitapçığımıza EÇEM web sayfası üzerinden erişebilirsiniz. Burada Nano, bizim nano boyutta yaptığımız ışınımla ısı transferi çalışmalarına, Giga ise entegre mühendislik ve mimarlık çalışmalarıyla atmosfere salınımını azalttığımız Giga-ton mertebesindeki CO2 gazı miktarına vurgu yapmakta.

İleride de yeni eklemelerle birlikte yeni versiyonlarını yayınlamaya devam edeceğiz.

CEEE/EÇEM 10(+) Kitabı’nın son versiyonunu aşağıdaki QR kodunu kullanarak ya da doğrudan Flipbook olarak okuyabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileğimizle.

CEEE/EÇEM